Днес празнува една от иконите на Холивуд – . Актрисата отдавна

...
Днес празнува една от иконите на Холивуд – . Актрисата отдавна
Коментари Харесай

Най-силната рожденичка: Анджелина Джоли на 45

Днес чества една от иконите на Холивуд – . Актрисата от дълго време е загърбила имиджа си на онази непокорна бунтарка от 90-те, която толкоз добре изигра в „ Джия “ (май ще остане измежду обичаните ни роли), само че кой не е минал през сходни интервали в младите си години. Затова пък в този момент харесваме минималистичния й жанр, тъй като сигурно няма потребност от крещящи цветове и ексцентрични комбинации, с цел да приковава вниманието към себе си. Но даже когато не е на снимачната площадка или на аления килим, актрисата наподобява безупречно и в обикновен топ с дънки. Кои обаче са главните неща от нейния  капсулен дрешник, от който и ние търсим ентусиазъм?

Неутрални тонове

За нея като че ли други цветове с изключение на бежово, сиво, не съществуват, само че тя толкоз добре ги комбинира в един аутфит, че няма потребност да носи друго. Често обаче можем да я забележим с пъстър аксесоар като чанта в алено. Вероятно другият й обичан цвят.



Нежни материи

Когато би трябвало да се появи под светлините на прожекторите, Анджелина Джоли се преобразява в красива сатенена рокля или избира в композиция с черна пола. Абсолютна класика, нали? А и тези материи постоянно привнасят собствен личен искра във всеки тоалет.



Стилето

Обикновено можем да я забележим в комфортни черни балерини, само че когато се постанова, ги заменя с типичен обувки, още веднъж в бежово или черно, които и с рокля, и с пола, и с панталон стоят извънредно елегантно и женствено.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР